Ny lejer – velkommen til Energi & Velvære

Energi velvære

Mit navn er Annette Maid Larsen og jeg har Energi & Velvære.

Jeg er livsstil coachs og er et selvstændigt Herbalife medlem og det er også herigennem jeg løbende uddanner mig.

Jeg har arbejdet med det siden 2019.

Jeg laver online fitmarathon (se QR kode for mere info også testimonials) og så laver jeg smagsevnet arrangementer (kræver en personlig invitation),
hvor der er mulighed for at få en bodyscanning og få gemmegået din livsstil og få smarte tip og tricks til, at lave nemme og effektive forbedringer i din hverdag alt efter hvilke mål du ønsker at opnå.

Skulle du eller din virksomhed ønske et sådan arrangement så lad os få en snak om hvordan vi laver en hyggelig og lærerig aften – det tager ca. to timer alt efter antal deltager. OG SÅ ER DET GRATIS 😊

Glæder mig til at få lov til at gøre en forskel. 😊

 

Energi & Velvære
Drejervænget 8

5610 Assens
CVR: 32 17 68 60

Telefon: 23 61 50 19
Mail: aml@filstruplund.dk
Åbningstider:
Tidsbestilling nødvendig ellers træffes jeg på både mail og telefon.